Hlavní obsah

Uprchlý bizon spadl do luxusního bazénu, zachraňovali ho policisté

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

White County

Šok a překvapení zažil před několika dny americký pár, který našel ve svém rozlehlém bazénu koupajícího se bizona. Chris Nonnemaker z White County v Georgii si spolu se svou manželkou všiml dvou děr v zastřešení bazénu, a proto se šli podívat, v čem je problém. Když muž začal stahovat bazénové krytí, zpozoroval ve vodě nějaký pohyb. Byl to dlouho pohřešovaný bizon jejich sousedů.

Článek

Manželé proto okamžitě zavolali policisty, kteří se specializují na záchranu zvířat. Ti pomocí lan vzpouzejícího se bizona nakonec dostali ven. Policisté poté sdělili, že unikl před několika týdny spolu s dalšími dvěma bizony majitelům ze sousedního domu. Ti se však zakrátko našli.

Majitelé se nakonec po záchraně zvířete rozhodli pro jeho utracení. „Je to smutné, ale to zvíře utíkalo docela často a jeho majitel nechtěl, aby někomu ublížilo, tak se rozhodl pro jeho uspání,“ dodal Nonnemaker.

Reklama

Výběr článků

Načítám