Hlavní obsah

Alena Šeredová končí v Talentmanii

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Topmodelka Alena Šeredová končí v novácké show Talentmania. Prý kvůli časové vytíženosti a náročnosti cestování mezi italským Turínem a slovenskou Bratislavou. V zákulisí se ale mluví o tom, že dostala vyhazov. Byla nejslabším článkem poroty.

Článek

"Alena Šeredová požádala tvůrce pořadu Talentmanie o ukončení účasti v této talentové show. Po společné dohodě tak končí v roli porotkyně Talentmanie a v pořadu se nadále nebude vyskytovat," uvedla tisková mluvčí televize Nova Michaela Fričová.

"Důvodem byla její časová vytíženost a komplikované cestování na živé přenosy do Bratislavy," dodala.

V zákulisí se mluví o tom, že Šeredová byla nejslabším článkem poroty a proto s ní televize ukončila spolupráci. Primácká show Česko-Slovensko má talent nováckou Talentmanii ve sledovanosti válcuje.

Vtipné komentáře Šeredové by se daly počítat na prstech jedné ruky a ani neoslnila svým sexappealem, jak televize očekávala. Místo hlubokých výstřihů, na které modelka žijící v italském Turíně dostala Italy, obléká v pořadu topy až ke krku.

Zatím není jasné, kdo modelku v Talentmanii nahradí. Televize chystá na první živé semifinálové kolo pro diváky překvapení. V porotě nadále zůstávají režisér Zdeněk Troška, moderátorka Adela Banášová a zpěvák Pavol Habera.

Reklama

Výběr článků

Načítám