Hlavní obsah

Žena zaparkovala v sousedově bazénu, málem se utopila

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ashmore

Dvě policií nejmenované Australanky měly obrovské štěstí, že přežily kuriózní incident, který se odehrál jen pár metrů od domu jedné z nich. Řidička v noci ze soboty na neděli nezvládla řízení a vjela do sousedova bazénu. Nebýt bleskové reakce majitele domu, obě ženy by se utopily. Informoval o tom pondělní Daily Star.

Článek

Dvě ženy unikly smrti jen o vlásek, když jedna z nich vjela do sousedova bazénku. Ačkoliv se auto nepřevrátilo, tak se ženám z potápějícího se automobilu nedařilo dostat. Majitel domu však včas vyběhl a špatnou řidičku i s její kamarádkou včas vyprostil. Auto se za několik momentů potopilo až po střechu.

"Mají sakra štěstí, že jsou naživu. Ani se neodvažuji přemýšlet nad tím, co by se stalo, kdyby se auto převrátilo," uvedl zachránce.

V neděli na místo nehody přijel jeřáb, který musel terénní vůz vyprostit z bazénu. Osmadvacetiletá řidička odmítá komunikovat s médii, a tak není zcela jasné, zda za nehodou stojí jen nepřiměřená rychlost či i alkohol. Sousedi však tvrdí, že ženu již viděli několikrát řídit evidentně opilou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám