Hlavní obsah

Škromach odrazuje partnery své dcery

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Obecně se soudí, že potomci ministrů mají na růžích ustláno. Dcera ministra práce a sociálních věcí Zdeňka Škromacha však otcovu pozici jen těžce nese. Škromach prý odradí každého potenciálního nápadníka.

Článek

"Moje dvaadvacetiletá dcera má někdy kvůli mně těžkosti se svými ctiteli. Někteří nemají odvahu se kolem ní točit, protože je tatínek ministr, jiní to zase dělají právě proto. Tak je zatím na své obdivovatele opatrná," řekl Zdeněk Škromach.

V obchodech otce brání

Jinak se ovšem na dceru i devatenáctiletého syna může ministr spolehnout stejně jako na svou ochranku. Pokud na něj totiž někdo zaútočí v médiích, zastanou se ho nejen doma, ale i ve škole.

"Bydlí ještě s námi, a tak nad tatínkem drží ochrannou ruku," usmál se ministr.

Nejinak tomu je i venku a na nákupech v supermarketech, kde se z nich stávají takřka bodygardi.

"V supermarketech jdou ovšem děti dva kroky za mnou a tváří se, že ke mně nepatří. Ale dobře se dívají, jestli na mne někdo nechce skočit a jednu mi vrazit. Zkrátka nedaly by mě," je přesvědčen ministr. "Ale samozřejmě jinak si už také žijí po svém," dodal Škromach.

Reklama

Související témata:

Související články

Škromach stráví den na vozíčku

Ministr práce a sociálních věcí Zdeněk Škromach stráví 20. listopadu den na vozíku pro tělesně postižené. Cílem je vyzkoušet, zda může být v Čechách vozíčkář...

Výběr článků

Načítám