Hlavní obsah

Verešová ukázala šatník za statisíce

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Modelka Andrea Verešová si na filmový festival do Karlových Varů přivezla ze všech celebrit jednoznačně největší garderobu. Kufry do hotelu museli táhnout čtyři chlapi.

Článek

"Kufry opravdu nesli tři kamarádi a manžel," řekla s úsměvem Novinkám Verešová. "Nemůžu si dovolit mít na dvou akcích za sebou stejné šaty. To by mi bulvár dal," konstatuje modelka.

"Šatičky za desetitisíce a výše do popelnice samozřejmě nevyhazuji. Vezmu si je třeba na akci v zahraničí. Dvakrát bych v Čechách v jedněch šatech ale opravdu nešla," vysvětluje.

"Přivezla jsem si do Karlových Varů několikatery šaty od svých oblíbených návrhářek Beaty Rajské a Natali Ruden a další kousky. Hodně nakupuji v zahraničí," prozrazuje Verešová. "Vzala jsem si do Varů vlastně půlku šatníku. Nemohla jsem se rozmyslet," říká.

Verešová s manželem Danielem Volopichem bydlí v luxusním hotelu Imperial. Zítra na otočku odjíždí domů. V Praze navštíví luxusní party světové klenotnické firmy, na které má být přítomna i Monica Bellucci. V pátek se zase vrací do Karlových Varů, kde stráví poslední dva festivalové dny.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám