Hlavní obsah

Zloděj uvízl v kontejneru plném oblečení, vyprostili ho až hasiči

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bury

Neznámému zloději z Anglie zřejmě přišlo zbytečné utrácet peníze za oblečení, když ho mohl získat přímo z kontejneru patřícího charitativní organizaci. Jeho záměr mu však nevyšel. Dovnitř se ještě dostal, ale ven už to nešlo. K bezradnému lupiči museli přijet hasiči, kteří mu pomohli s vyproštěním.

Foto: Profimedia.cz

Nešikovnému lupiči se podařilo dostat do kontejneru, ale ven už ne. Ilustrační foto

Článek

Zloděje s podivným úmyslem dostat se do kontejneru s darovaným oblečením zahlédla obsluha průmyslové kamery. Oblečení mělo směřovat k charitativním účelům pro děti prostřednictvím organizace Whizz Kidz.

Když policie dorazila na místo činu ve městě Bury v hrabství Greater Manchester, muž jim sdělil, že je v pasti a že se nemůže dostat ven. Poté, co mu ani policisté nebyli schopni pomoci, na řadu museli přijít hasiči s pilou.

Hasič vyřezal díru do kontejneru

Po nekonečných minutách zlodějova zoufalého čekání přispěchala záchrana. Jeden z hasičů vyřezal do kontejneru díru a nešťastníkovi se konečně podařilo dostat na svobodu. I když zřejmě ne na dlouho, bez trestu se jeho zlodějský záměr totiž neobejde.

„Říkali jsme mu, ať hlavně nepanikaří. Pak jsme vyřezali díru a spatřili jeho hlavu,“ dodal jeden ze zasahujících hasičů Paul Marston.

Reklama

Výběr článků

Načítám