Hlavní obsah

Nejošklivější pes světa zemřel ve věku 17 let

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pigeon Forge

Fenka Miss Ellie, která se v minulém roce stala vítězkou soutěže o nejošklivějšího psa světa, zemřela v úctyhodném věku 17 let v americkém Coloradu. Bezsrstá psí dáma, která měla jen pár zadních zubů, stále vyplazený jazyk, vypouklé oči s šedým zákalem a s pihami a strupy na kůži, absolvovala úspěšnou mediální a uměleckou kariéru.

Článek

Její první majitel ji držel po dlouhou dobu v kotci, ale poté, co byla zachráněna, se jí ujala Dawn Goehringová. Ta naopak dokázala její vzhled využít správným směrem. Například charitativní společnosti Sevier County Humane pomohla Miss Ellie vydělat téměř dva milióny korun.

Vítězka titulu o nejošklivějšího psa se v posledních letech objevila na mnoha billboardech, hrála v seriálech, vystupovala v televizních pořadech, a dokonce se ukázala i na divadelních prknech v představeních divadla Comedy Barn v oblasti Pigeon Forge v americkém Tennessee.

Reklama

Související články

Podívejte se na nejošklivější psy světa

Soutěží, kde je hlavním kritériem krása, je nespočet. Psi ovšem mají i takovou, kde vítězí právě ti nejméně dokonalí. Jejich majitelé přitom hrají o nemalou...

Výběr článků

Načítám