Hlavní obsah

Zdena Studenková přiznala plastiku očí a o sedmnáct let mladšího přítele

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Slovenské herečce Zdeně Studenkové by málokdo hádal 56 let. Vypadá o pěkných pár let mladší. Novinkám prozradila svůj elixír mládí. Nekouří, neponocuje, má plastiku očních víček a energii ji dodává o sedmnáct let mladší milenec.

Článek

Málokdo by vám hádal 56 let. Prozradíte, jaké složení má váš elixír mládí?

"První předpoklad je nebrat se vážně. Smát se bez ohledu na to, co si o vás lidé myslí. Důležité je zdravě jíst, cvičit, nekouřit, neponocovat a také žít s partnerem, který neubírá energii.

Máte takového partnera?

Už sedmnáct let žiji s o sedmnáct let mladším přítelem. Manželé nejsme. Na co svatba? To je důležité jen když jsou ve vztahu děti.

Zřejmě i kvůli o tolik let mladšímu partnerovi o sebe více pečujete.

Určitě to je motivace. Ale nemyslím jen fyzickou rovinu, ale i tu psychickou. Kdybych měla vedle sebe starého ustaraného páprdu, tak bych i já vypadala jinak.

Kolik času věnujete cvičení?

Chodím pravidelně do posilovny. Když mi nevyjde čas, šlapu doma na rotopedu a posiluji břišní svaly. V létě jedeme asi třicet bab cvičit k moři. Zájezd jsem zorganizovala já a budu předcvičovat pilates.

Vy jste cvičitelkou pilates?

Ano. Naučila mě ho mistryně světa v aerobiku Zorka Czoborová a dokonce jsem deset let dělala pro jednu cestovku a předcvičovala v zahraničí.

Máte nějakou plastickou operaci?

Mám spravené oči, podstoupila jsem plastiku očních víček. Nestydím se za to a nevidím v tom problém. Je to v současné době běžný zákrok jako je třeba operace slepého střeva. Jen lidé se tváří stále strašně puritánsky.  Že jsem si nechala ufiknout malinko kůže, co je na tom?

Jako herečka jste velmi vytížená, kde je vás v současné době možné vidět?

Jsem členkou Slovenského národního divadla v Bratislavě, hraji v seriálu Ordinace v růžové zahradě a také v soukromé divadelní produkci, se kterou jezdím zájezdová představení. Je jich tak deset do měsíce. Že bych se nudila, to opravdu ne.

Reklama

Výběr článků

Načítám