Hlavní obsah

Miss Králová promluvila o blížícím se rozvodu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Miss ČR 2005 Lucie Králová (28) se rozvádí s podnikatelem Zdeňkem Kaufmannem (40). I když je rozvod v běhu, s manželem prý kvůli dětem skvěle vycházejí. Se syny Robertem (3,5) a Richardem (1,5) Králové pomáhá chůva.

Článek

"Rozvedená nejsem, stále jsem vdaná paní. Rozvod je samozřejmě v běhu. Až to přijde, určitě to řekneme," řekla Novinkám Lucie Králová.

Bývalá královna krásy žije se svými dvěma syny Robertem a Richardem v Teplicích. S výchovou jí pomáhá maminka a také chůva. "Je to moje rodné město, mám tady rodinu a je to pro mě lepší. Když jsou dva prckové, tak jsem za pomoc ráda," vysvětluje, proč chce v Teplicích, kde žila s manželem Zdeňkem Kaufmannem, zůstat.

S manželem se stýkají kvůli dětem, které si Kaufmann vyzvedává a tráví s nimi čas. "Fungujeme jako rodiče v pohodě, nemáme žádný problém s komunikací. Je úžasné, když si dospělí uvědomí, že jsou hlavně máma a táta. A tak by to mělo být," upřesňuje Lucie.

Do budoucna by se ráda více věnovala modelingu. Zatím vše podřizuje synům. "Mám dvě děti. Synovi Robertovi jsem se intenzivně věnovala tři roky a Ríšu bych musela malinko ošidit, což se mi moc nechce. Uvidíme. Už jsem čtyři roky v domácnosti, což taky samozřejmě není ideální. Úplně mi to nevyhovuje," říká Králová.

"Minulý týden jsem měla focení a přišla řada dalších nabídek. Nechávám to přirozeně plynout. Když bude dobrá nabídka, samozřejmě ji neodmítnu," upřesňuje.

S dětmi jí pomáhá maminka a také chůva Lenka. "Mám ji od té doby, co se Robík narodil. Syn ji má hrozně rád. Jezdím do Prahy někdy i dvakrát týdně, tak mi hodně pomáhá. Každý týden jezdím do fitka za Olinkou Šípkovou na cvičení, mám různé schůzky. Lenka je skvělá a můžu se na ni spolehnout," dodala Králová.

Reklama

Související články

Miss Králová se rozvádí

Miss ČR 2005 Lucie Kaufmann Králová (27) podala žádost o rozvod. Po dvou letech manželství opustila podnikatele Zdeňka Kaufmanna a se dvěma syny Robertem...

Výběr článků

Načítám