Hlavní obsah

Králem deseti nejošklivějších celebrit světa je Iggy Pop

Novinky, Jakub Kynčl, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Zamýšleli jste se někdy nad tím, že mezi světovými celebritami nejsou pouze lidé, kteří bezchybně splňují představy většiny lidí o slově "krásný"? Ano, i mezi známými osobnostmi je mnoho "ošklivých kačátek". Magazín Good Surgeon Guide věnující se plastické chirurgii se rozhodl přinést seznam deseti celebrit, v tomto směru nejvýraznějších.

Článek

Třiašedesátiletého zpěváka Iggyho Popa označilo za nejošklivější celebritu hned 39 procent z dotázaných více než 1300 osob. Zpěvák skupiny Stooges si tuto pozici vydobyl zejména díky ztrápené vizáži, za kterou vděčí svému nespoutanému životnímu stylu.

Pop v anketě porazil modelku Jodie Marshovou, která se v anketě o nejošklivější obličej umístila před bronzovou módní návrhářkou Donatellou Versace. Velkým překvapením je pak asi jen Mickey Rourke na sedmé příčce.

Zajímavé jistě je, že celých 39 procent zúčastněných odpovědělo, že uznávají více pohledné celebrity než ty úspěšné.

"Je to opravdu smutné vidět, že někteří lidé si cení vzhledu více než talentu a úspěchů," uvedla zakladatelka magazínu Christiana Cloggová.

Deset lidí s nejošklivějším obličejem podle magazínu Good Surgeon Guide
1.Iggy Pop (zpěvák)
2.Jodie Marshová (modelka)
3.Donatella Versace (návrhářka)
4.David Gest (promotér)
5.Cher (zpěvačka)
6.Pete Burns (zpěvák)
7Mickey Rourke (herec)
8.Jackie Stalloneová (astroložka)
9.Janice Dickinsonová (dříve modelka)
10.Melanie Griffithová (herečka)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám