Hlavní obsah

Missky Válková s Machovou narušily policejní cvičení

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kyselka

Že muže zákona krásná žena neobměkčí? Nevěřte tomu. Vítězky České Miss 2010 Jitka Válková a Veronika Machová totiž nedaleko obce Petrohrad značně zdržely posádky asi šesti policejních vozů. Policisté však měli namířeno na důležité policejní cvičení, kam pak i kvůli společnému focení málem nedojeli včas. Dohady o tom, kde bude kdo na fotografii stát, zabraly dlouhé minuty.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Čas jakoby se pro skupinu policistů mířících na cvičení zastavil.

Článek

"On na té fotografii nemůže být. Ženě řekl, že jede na cvičení a teď by se tu fotil s misskami. Měl by doma peklo," hlásil veliteli jeden z policistů situaci svého kolegy a vyvolal tím hromový smích u všech ostatních. Jen dvě nejkrásnější Češky roku 2010 se pouze cudně uculovaly. Pozornosti a pohledů, kterých se jim dostávalo od mužů zákona, si byly dobře vědomy.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Missky křtily novou výrobní linku v Kyselce a všude po nich zůstávala sladká spoušť.

Jitka Válková, která je jinak relativně zanícená vinařka, byla v neděli pokřtít novou výrobní linku Karlovarských minerálních vod v hodnotě zhruba půl miliardy korun. "Aspoň bude mít čím to víno zapíjet," vtipkovali karlovarští novináři přítomní slavnostnímu křtu.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Do toho vršku se nevejdeš Verčo, smála se při vybírání plavek Jitka Válková.

To Veronika Machová, která bude Českou republiku reprezentovat na mezinárodní soutěži Miss World, si potrpí na sladké drinky: "Na víno ani tak nejsem, ale taková Piňa Colada, tu opravdu můžu," nezastírala dlouhonohá blondýnka. Ta si v Karlových Varech spolu s Jitkou Válkovou a Miss Vitalita 2010 Carmen Justovou přebrala jednu z výher, pitný režim na celý rok.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Česká Miss World 2010 Veronika Machová, Česká Miss Vitalita 2010 Carmen Justová a Česká Miss 2010 Jitka Válková si přebraly výhru, kterou získaly za svůj úspěch na soutěži krásy - šek na pitný režim.

Anketa

Která z dívek se vám líbí více?
Česká Miss 2010 Jitka Válková
66,4 %
Česká Miss World 2010 Veronika Machová
33,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 613 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám