Hlavní obsah

Lucie Bílá odhaluje soukromí na internetu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Lucie Bílá má svůj nový pořad. Na internetové televizi Stream bude pravidelně odhalovat své soukromí. V prvním díle vzala kameru na křtiny dcery své kamarádky. Zpěvačka se stala kmotrou malé Julinky.

Článek

Lucie Bílá na internetové televizi Stream uveřejnila první soukromé video v rubrice Top Blog. Bílá bude videa ze soukromého života zveřejňovat pravidelně. V prvním díle se Bílá ukázala v roli kmotřenky.  Své kamarádce Veronice Záhorské z Luhačovic pokřtila s kamerou za zády dceru Julii Hanu.

„Je málo takových přátel v mém životě, jako je maminka malé Julie, je málo lidí, u kterých se cítím tak doma jako u ní a její rodiny, a málo těch, pro které bych za jejich přátelství udělala cokoliv. Být kmotrou malé Julinky je pro mě pocta,“ prozradila Lucie Bílá.

S Veronikou Záhorskou se zpěvačka seznámila na charitativní akci v Luhačovicích. Veronika ji pořádala, Lucie přijala pozvání a na akci zpívala.

"Vloni v létě, když jsem byla ještě těhotná, se mě zeptala, jestli budeme miminko křtít a zda by mohla být kmotrou. Musím se přiznat, že mě to zaskočilo, ale protože si myslím, že už ji znám velmi dobře a vím, jak úžasný je to člověk, jsem hrozně ráda, že má Julinka, kromě mého tatínka, za kmotru i Lucku Bílou," upřesnila Záhorská.

Reklama

Výběr článků

Načítám