Hlavní obsah

Nosková ve čtvrtém měsíci zhubla pět kilo: Nikdy jsem nebyla štíhlejší

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Michaela Nosková je ve čtvrtém měsíci těhotenství a zatím nepřibrala na váze ani deko. Naopak. Zhubla pět kilogramů a jak sama říká, takhle štíhlá nikdy předtím nebyla.

Článek

"Vůbec to nechápu. Už mě opustily i těhotenské nevolnosti, ale stále hubnu," řekla Novinkám Nosková. "Kdybych věděla dopředu, že těhotenství takhle funguje, tak jsem od osmnácti let snad těhotná nonstop," směje se zpěvačka.

"A navíc hubnu v partiích, kde se mi předtím vůbec nedařilo hubnout. Mám menší zadek i stehna. Je to paráda," říká. "I kdybych začala teď přibírat a nabrala běžných deset kilo, z porodnice půjdu skoro se svojí původní váhou. A to je naprosto skvělé," přemýšlí zpěvačka.

Nosková je na začátku čtvrtého měsíce těhotenství. Zatím netuší, zda čeká holčičku nebo chlapečka. "Na příštím ultrazvuku už bych se to snad měla dozvědět," prozradila Novinkám na oslavě třicátých narozenin svého kamaráda a zároveň organizátora soutěže Muž roku Davida Novotného.

Novotný jí půjde také za svědka na svatbu. "Ano" řekne Míša příteli Janu Horsákovi na náchodském zámku 8. července. "Kvůli těhotenství jsem se rozhodla pro svatební šaty antického stylu. Původně jsem si přála korzetové šaty. Jestli to s tím přibíráním takhle půjde dál, tak snad ten korzet opravdu obléknu," dodala se smíchem.

Reklama

Výběr článků

Načítám