Hlavní obsah

Lucie Bílá v minišatech ukázala i to, co nechtěla

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Lucie Bílá by si měla pořádně nacvičit vystupování z limuzíny. Populární zpěvačka přijela na své pěvecké vystoupení v luxusním voze a přítomným hostům a fotografům předvedla svá stehna i rozkrok. Zároveň ovšem ukázala, že i ve svých 43 letech má stále skvělou postavu.

Foto: Novinky

Lucie Bílá na otevření obchodu s bytovými doplňky

Článek

"Z limuzíny se vystupuje opravdu těžko v minišatech, jako měla Lucka. Málokterá žena dokáže vystoupit tak, aby nebylo nic vidět," hájila Lucii Bílou topmodelka Simona Krainová, která se společně se zpěvačkou stala kmotrou luxusního obchodu s bytovými doplňky. Bílá na akci zpívala.

"Místo toho, aby se psalo o zpěvu, se zase bude psát určitě jen o tom, že jsem si nedala pozor při vystupování z auta. Nemám z toho moc dobrou náladu," řekla smutně Novinkám Bílá.

Foto: Novinky

Lucie Bílá na otevření obchodu s bytovými doplňky

Na akci dorazila se svým synem Filipem, který celý večer trávil hraním her a esemeskováním ze svého mobilního telefonu. "Už se mnou dnes absolvuje třetí akci. Je to statečnej kluk," řekla zpěvačka Novinkám.

Otevření obchodu s bytovými doplňky si nenechala ujít řada známých tváří. Obchod pokřtila Simona Krainová s Lucií Bílou a Halinou Pawlovskou. Poprvé od porodu se ve společnosti objevila moderátorka Zuzana Belohorcová. Dceru Salmu přivedla na svět 3. února a už se pyšní krásnou štíhlou postavou. Akci si nenechal ujít Sámer Issa nebo Eva Aichmajerová.

Reklama

Výběr článků

Načítám