Hlavní obsah

Cruise a Holmesová chtějí z dcery vychovat módou posedlou herečku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

I když jsou malé Suri Cruisové pouze tři roky, plní už pěknou dobu stránky známých i neznámých časopisů. Především módní výstřelky, které jí pořizují rodiče, se často stávají tématem bouřlivých diskuzí. Nově malá Suri začala kromě hodin tance a zpěvu navštěvovat i kurzy herectví. Časem možná poznáme, zda se alespoň z malé části vyrovná hereckému umění svých rodičů.

Foto: Profimedia.cz

Tom Cruise s manželkou a malou Suri v Brazílii

Článek

„Suri miluje hodiny tance, takže když začala mámu prosit, aby mohla také hrát, Katie nedokázala říct ne,“ svěřila kamarádka Holmesové britskému magazínu Star.

Cruise už od narození své dcery mluví o tom, že by z ní rád měl slavnou herečku. Teď ale prohlašuje, že Suri do ničeho netlačil a že si o kariéru filmové hvězdy řekla sama.

„Byl bych moc a moc rád, kdyby se stala herečkou! Herectví je úžasný život, dokážete bavit lidi a tvoříte nové postavy a příběhy,“ prohlásil sedmačtyřicetiletý scientolog.

Vyjma hodin herectví a tance dostává Suri pravidelně také lekce francouzštiny a španělštiny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám