Hlavní obsah

Sarkozy se stal dědečkem

Právo, nek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Paříž

Francouzský prezident Nicolas Sarkozy, který koncem ledna oslaví 55. narozeniny, se stal dědečkem. Manželka jeho syna Jeana (23), Jessica Sebaounová-Dartyová, ve středu ráno porodila chlapce.

Článek

Novinu potvrdilo médiím několik ministrů při odchodu z pravidelného zasedání vlády. „Všichni jsme mu blahopřáli,“ sdělil ministr rozpočtu Eric Woerth na nádvoří Elysejského paláce. Podle zdroje z parlamentu se chlapec jmenuje Solal.

Jean Sarkozy je mladším synem z prvního prezidentova manželství. Před rokem a půl se oženil s Jessikou, přítelkyní z dětství a dcerou zakladatele obchodního řetězce s domácími spotřebiči Darty.

Z prvního manželství má Nicolas Sarkozy ještě syna Pierra a z druhého syna Louise. Předloni se prezident oženil potřetí - s bývalou topmodelkou a zpěvačkou Carlou Bruniovou, s níž potomka zatím nemá.

Jeana Sarkozyho, jenž studuje práva, propírala nedávno média v souvislosti s jeho ambicemi stát se šéfem státní společnosti EPAD, která spravuje pařížskou podnikatelskou čtvrť La Défense. Po kritických reakcích ze strany veřejnosti Sarkozy jr. od svého záměru získat tuto prestižní funkci upustil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám