Hlavní obsah

Milenec topmodelky Němcové čeká dítě se svou manželkou

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Tak tohle topmodelka Pavlína Němcová určitě nečekala. Její přítel Milan Vopička, se kterým byla připravena založit rodinu, čeká dítě se svou manželkou.

Článek

"Jsem ráda, že mám vedle sebe správného partnera. Dokážu si představit, že bychom spolu měli dítě," řekla Novinkám před časem Pavlína Němcová. Jméno partnera dlouho tajila, přesto se médiím podařilo zjistit, že jde o podnikatele Milana Vopičku.

Má to ale hned dva háčky. Bohatý podnikatel, obchodník s luxusními auty Vopička je ženatý a bohužel pro Pavlínu nejen to. "Milan se svojí manželkou čeká dítě. Je v šestém měsíci těhotenství. Jde o jejich druhého potomka," řekl Novinkám zdroj. 

Němcová žije ve Francii, kde  její syn z prvního manželství Alain studuje lyceum a čeká ho maturita. Kvůli příteli Vopičkovi dokonce plánovala návrat do Čech. Je ale otázkou, zda kvůli partnerovi, se kterým žije dva roky a který evidentně neopustil manželské lože, stojí návrat za to.

Reklama

Výběr článků

Načítám