Hlavní obsah

Hledaný bankovní lupič se bezostyšně zúčastnil známé reality show

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Američtí policisté se někdy příliš nenadřou a práci udělají jen tak mimoděk. Policie ze státu Illinois zatkla ve čtvrtek ráno 23letého muže podezřelého ze tří bankovních loupeží. Joshua Tel Warner jim však práci mírně zjednodušil tím, že se zúčastnil reality show Deadliest Catch pojednávající o lovu krabů na Aljašce.

Foto: Profimedia.cz

Lupič se zúčastnil reality show o rybolovu na Aljašce. Ilustrační foto.

Článek

Policisté ze státu Illinois zatkli 23letého lupiče, na kterého byl vydán zatykač po bankovních loupežích ve státě Oregon. Vůz, který řídil, byl zastaven pro běžnou dopravní kontrolu. Tel Warner byl okamžitě zatčen a umístěn do věznice v Tazewell County s kaucí ve výši přes 30 000 dolarů.

Oregonská policie tvrdí, že jde o stejného muže, který účinkoval v rybářské reality show na kanálu Discovery. Pořad Deadliest Catch ukazuje, jak vypadá rybářský průmysl v Beringově moři nedaleko Aljašky, a s tím i všechny jeho nástrahy.

Vyšetřovatel Jeff Donaca uvedl, že podezřelý na sebe upozornil tím, že se objevil ve známé reality show poté, co spáchal sérii bankovních loupeží. Tím po sobě zanechal tolik stop, že jeho objevení bylo podle policistů pouze otázkou času.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám