Hlavní obsah

Miss Vránová ukázala čtyřdenního syna Jáchyma

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Roudnice nad Labem

Vicemiss ČR 2001 Andrea Vránová-Kloboučková (27) ukázala svého teprve čtyřdenního syna Jáchyma. Narodil se na Boží hod se čtrnáctidenním zpožděním, a tak je to pěkný macek.

Článek

"Žádného drobečka rozhodně nemáme. Jáchym po narození vážil 3,86 kilogramu a měřil 52 centimetrů," prozradila Novinkám Vránová.

Andrea stejně jako první dceru Aničku rodila v porodnici v Roudnici nad Labem. "Nevyměnila bych to za nic na světě. Chovali se ke mě neskutečně úžasně. Ve velkých porodnicicích jste jen kus masa, v malých je úplně jiný přístup," prozradila modelka.

Andrea rodila přirozenou cestou. Nechtěla si ulevit ani epidurální anestezií. Velmi jí pomohl manžel, hokejista Jan Klobouček, který byl porodu přítomen. "Když porod, tak se vším všudy. Jsem velká holka, tak něco vydržím," vysvětlila. Protože už čtrnáct dní přenášela, porod byl uměle vyvolávaný.

"Při takovém porodu jsou bolesti větší. Myslím, že to bylo horší než u dcery Aničky, ale pak už to byla pohoda. Při druhé kontrakci byl Jáchym venku. Pan primář Chocholatý říkal, že by mě měli natáčet, že to je ukázkový porod," prozradila Andrea.

Zatímco čtyřletá dcera Anička byla po narození mix Andrey a jejího manžela, Jáchym je prý celý táta. "Pusu i nosánek má po Honzovi. Jako by mu z oka vypadl," dodala Andrea. Jako dárek za syna dostala od manžela krásný prstýnek s briliantem.

Reklama

Výběr článků

Načítám