Hlavní obsah

Bohdalová myslí na závěť, dcera Stašová bude dědit diamanty

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Herečka Jiřina Bohdalová (78) už teď myslí na závěť. Její dcera Simona Stašová (54) bude dědit diamanty. Bohdalová "pohrdla" stejným prstenem, jaký od firmy obchodující s drahými kameny za nafocení kalendáře pro charitu dostala Stašová. "Přeci nebude dědit dva stejné prsteny," řekla Bohdalová a dostala dvakrát dražší brož.

Článek

„Jé, to je od vás milé, moc děkuji, ale buďme pragmatici. Mohly bychom každá dostat něco jiného? Víte až jednou umřu, tak by Simona zdědila druhý stejný prsten," řekla Jiřina Bohdalová po prohlédnutí nádherného briliantového prstenu. 

Vedení společnosti žádosti herečky vyhovělo a Bohdalová dostala brož posázenou brilianty. A pořádně na tom vydělala - brož má dvojnásobnou hodnotu než prstýnek. 

Jiřina Bohdalová s dcerou Simonou Stašovou se nechaly společně nafotit od fotografky Sáry Saudkové do charitativního kalendáře. Výtěžek z jeho prodeje dostane onkologické oddělení motolské nemocnice. Herečky společně z rukou Sáry Saudkové slavnostně převzaly na Starém městě obraz s jejich zarámovanou fotografií.

Saudková je zachytila při hře karet. Každou dámu zdobily diamantové šperky za více než půl miliónu korun. Vedle Bohdalové a Stašové se v kalendáři objeví Karel Gott, Miloš Forman, Ivana Chýlková nebo Vlastimil Harapes.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám