Hlavní obsah

Domina nedokázala rozvázat spoutaného masochistu, zavolala policii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mnichov

Bavorská policie zveřejnila podrobnosti o svých nejkurióznějších zásazích v letošním roce. Pomyslný žebříček vede policejní akce v norimberském erotickém salonu, kam rameno spravedlnosti přivolala nešikovná domina. Nedovedla si totiž poradit s řetězy, kterými předtím spoutala 45letého zákazníka.

Článek

Ukázalo se, že chlapík si "sadomaso" sám objednal. Když ovšem kněžka lásky započala se svým "řetězovým programem", spoutaného muže poněkud vyděsila. Přešla ho chuť na bolestivé hrátky, takže dominu vyzval, ať skončí a pustí ho.

Žena ovšem reagovala po svém - řetězy ještě pevněji utáhla. Ale ouha! Zámek se zasekl a nešikovná domina musela zavolat na nouzovou linku. Až policejní specialisté nedobrovolného vězně v erotickém salonu osvobodili.

V Neu-Ulmu zase muži zákona museli přivést k rozumu paničku, která se vášnivě zamilovala do svého souseda. Nadbíhala mu, líčila na něj, zahrnovala ho neustálými milostnými návrhy, až to dotyčného muže přestalo definitivně bavit. Zavolal policii, ta zakročila a nakonec byl výsledkem soudní zákaz jakýchkoli kontaktů mezi nimi.

Pikantní je fakt, že tokající a odmrštěné ženě je úctyhodných 89 let. Objekt její vášně, vdovec a milovník klidu, má o čtyři roky méně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám