Hlavní obsah

Michal David má jasno: SuperStar je Šmajda, Chodúr je nepoužitelný

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Hitmaker Michal David (49) by rád viděl na pozici první Česko-Slovenské SuperStar Mira Šmajdu (21). Favorizovaný Martin Chodúr (19) se podle něj pro šoubyznys nehodí.

Článek

"Martin Chodúr zpívá výborně, o tom není pochyb. Ale je to pořád stejné. On se pro současnou pop music nehodí. Nestačí mít jen dobrý hlas," řekl Novinkám Michal David. "I ten jeho pohyb je vtipný. Hýbe při zpěvu rukou, že to vypadá, jako když točí losovacím bubnem," směje se.

Michal David zná oba finalisty velmi dobře. V sedmém kole zpívali jeho hity a on s nimi písňě i zkoušel. "Když bych si měl vybrat, Miro Šmajda je mi bližší. On představuje slovo SuperStar. Hezky se na něj kouká, dobře zpívá, má skvělé show. A vidím u něj vývoj, stále je lepší a lepší," vysvětluje David. 

Že si Michal David a Martin Chodúr nepadli zrovna do oka se ukázalo, když se finalista SuperStar nelichotivě zmínil o kvalitě písniček známého skladatele. "Ty písničky jsou strašné, vůbec jsem se s nimi nedokázat ztotožnit," nechal se slyšet Chodúr. 

Michal David vidí velký potenciál také ve finalistkách SuperStar a plánuje je oslovit i do muzikálů. "Líbí se mi Markéta Konvičková, Monika Bagárová a Leona Šenková. Chtěl bych je určitě oslovit," dodal David.

 O tom, zda se první Česko-Slovenskou SuperStar stane Šmajda nebo Chodúr, se rozhodne už v neděli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám