Hlavní obsah

Miss Sokolovou nechtěli na přehlídce, má nohu jako slon

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Miss ČR Kateřina Sokolová (20) dorazila na prezentaci nový bot jen jako divák. Nemohla předvádět, protože má velkou nohu. Do Čech totiž dorazily z nové kolekce jen boty velikosti 36 a 37 a tak měli organizátoři co dělat, aby našli vůbec nějaké modelky.

Článek

"Mám velikost 39, u některých bot i 40, tak jsem měla smůlu. Do velikosti 37 bych se nenarvala ani náhodou," posteskla si pro Novinky Kateřina Sokolová. "Holt mám nohu jako slon," smála se sexy Sokolová. Organizátoři měli s výběrem modelek velkou práci. Krásky měřící 180 cm zkrátka nohu popelky nemívají. Jediná Miss, která se pyšní malou nožkou je vicemiss ČR 2007 Veronika Chmelířová.

Účast Veroniky všechny překvapila, protože v této době měla bojovat o titul Miss Europe. "Krátce před začátkem organizátoři soutěž zrušili, zřejmě z finančních důvodů. Oni to prezentovali tak, že je odložená. Bohužel mi ale zablokovali odlet na jinou soutěž, uvažovalo se o Miss Intercontintal," říká smutně Veronika.

Na akci se prezentovaly nejen boty Scholl, ale také džíny Miss Lollipop, které navrhla právě Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová. Je to její návrhářská prvotina. "Dlouho jsem si myslela, že Scholl jsou jenom zdravotní boty, ale vůbec ne. Když jsem ale viděla novou kolekci, která je krásná a trendy, tak jsem o spolupráci neváhala," dodala Sokolová.

Reklama

Výběr článků

Načítám