Hlavní obsah

Bartošová zkolabovala po natáčení v Bratislavě

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Česká zpěvačka Iveta Bartošová (43) ve středu po natáčení televizního pořadu v Bratislavě zkolabovala. Jak uvedl server cas.sk, ve čtvrtek měla ještě ve slovenském hlavním městě natáčet pro televizi Markíza, zpěvačka ale nečekaně odjela do Prahy.

Článek

„Bartošová se po natáčení pořadu Modré z nebe zhroutila, téměř nemohla chodit,“ potvrdil serveru topky.sk zdroj ze zákulisí televize. Zpěvačka následně zrušila všechny další plánované akce na Slovensku.

Jak uvedl server cas.sk, natáčení s Bartošovou probíhalo od začátku ve značném stresu. Zpěvačka odmítala setkání se svým manželem Jiřím Pomejem, který byl rovněž v Bratislavě a seděla zavřená ve studiu.

Svým odjezdem do Prahy ohrozila Bartošová také sobotní odevzdávání slovenských hudebních cen Slávik 2009.

Moderátor TV Markíza Vilo Rozboril měl totiž odevzdat jednu z cen. Místo toho Rozboril odcestoval do Prahy, kde se s Bartošovou pokusí natočit upoutávky pořadu Modré z nebe. Scénář odevzdávání hudebních cen musela televize přepracovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám