Hlavní obsah

Sexbomby Mašlíková a Belohorcová skončily jako bezdomovci

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Sexy Zuzana Belohorcová a Hana Mašlíková jsou známé především díky svému bujnému poprsí. Rozhodly se proto vyrazit všem dech a nechaly se nafotit jako bezdomovci pro kalendář na příští rok.

Článek

"Chtěl jsem holky ukázat v jiném světle, než jak je všichni znají. Myslel jsem si, že mě s tím pošlou někam a ony byly naopak nadšené," řekl Novinkám producent kalendáře Roman Anton. "Hanku Mašlíkovou to dokonce nadchlo tak, že nalíčená a převlečená za bezdomovce plánuje vyrazit i na křest," prozradil Anton. 

"Bylo to neskutečný. Šílená legrace. Zatímco normálně na mě vizážistka při focení pracuje v podstatě chvíli, tentokrát se na mě pořádně vyřádila několik hodin," přiznala Mašlíková.  "Když jsem se na sebe podívala do zrcadla, sama bych si dala pětikorunu," smála se modelka.

Vedle sexy Mašlíkové a Belohorcové se v kalendáři objeví i další slavné tváře jako herci Martin Zounar a Petr Vojnar, modelka Martina Gavriely nebo moderátor Libor Bouček. Kalendář, který se pokřtí již za dva týdny, bude mít i hvězdného kmotra - moderátora Leoše Mareše. "Když jsem Leošovi říkal, že bude křtít bezdomovce, kývnul okamžitě. Zamlouvalo se mu to," dodal se smíchem producent kalendáře. 

Reklama

Výběr článků

Načítám