Hlavní obsah

Iveta Bartošová kvůli kolapsu zrušila vystoupení gayům

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Iveta Bartošová (43) měla být hlavní hvězdou slavnostního udílení cen gay komunity. Tři měsíce domluvené vystoupení na poslední chvíli zrušila kvůli špatnému zdravotnímu stavu.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Zpěvačka Iveta Bartošová

Článek

Bartošová na vyhlášení cen Gaystars 2009 v klubu Solidní nejistota měla být hlavní hvězdou. Kromě pěveckého vystoupení měla předat i cenu ženské gay ikoně. Kvůli špatnému zdravotnímu stavu se ale akce nezúčastnila a poslala omluvný email, ve kterém upřesnila, že je jí velice líto, že na akci nemůže být, zotavuje se doma a na všechny myslí.

Bartošová před čtrnácti dny prodělala zánět dutiny břišní a lékaři ji z podbříšku odstranili cystu. Místo zpěvačky vystoupil šoumen Martin Hranáč, který Bartošové daroval píseň se slovy: "Já už jsem mrtvá hvězda, Iveta mrtvou hvězdou teprve bude." 

Akci moderovala Eva Aichmajerová, kterou gayové milují a získala jednu z cen. "Celý svůj život gay komunitu podporuju. Nejvíc přátel mám mezi gayi. Je to ideální. Partner na ně nemusí žárlit, výborně se s klukama pokecá a ještě se s nimi skvěle nakupuje, což s normálním chlapem moc nejde," řekla Novinkám Aichmajerová na vyhlášení cen Gaystars, které moderovala.

"Pobavil mě Martin Hranáč, který řekl, že být homosexuálem není prokletí, je to čest. To se mi hrozně líbilo," dodala.

A v anketě gay komunity dále bodovali Lumír Olšovský, Aleš Cibulka, Lucie Vondráčková i její teta Helena Vondráčková. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám