Hlavní obsah

Na severu Švédska je lesní město plné blonďatých lesbiček, tvrdí Číňané

Novinky, Jakub Kynčl
Peking

O Evropě toho zřejmě ještě mnoho nevíme. Naznačují to alespoň Číňané, kteří tvrdí, že se v lesích na severu Švédska nachází město Chako Paul City, ve kterém bydlí okolo 25 tisíc lesbiček. Tuto informaci přineslo hned několik čínských médií a Švédové se marně snaží čínskou stranu přesvědčit, že žádné takové lesní společenství se na jejich území nenachází.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

O mýtickém městě přinesly informace velké zpravodajské agentury Harbin News, Sin-chua a některé segmenty vydavatelství Shanghai Media Group.

Město Chako Paul City mělo být založeno roku 1820. Jeho obyvatelky by měly být prý pouze lesbičky, které si vzájemně stačí k ukojení intimních potřeb, tvrdí čínská média. Jakýmkoliv mužům, kteří by se do města chtěli pokusit dostat, hrozí prý umlácení mohutnými blonďatými strážkyněmi města.

Smyšlený fantaskní příběh, který se však šíří Čínou rychlostí blesku, donutil švédské úředníky k vydání formální zprávy, ve které uvádí, že takové město neexistuje a ani nikdy neexistovalo. Otázkou také zůstává, jakou formou by se obyvatelky města po 189 let rozmnožovaly.

"Vůbec netušíme, odkud se něco takového mohlo vynořit. S 25 tisíci obyvateli by šlo o jedno z největších měst v Severním Švédsku a myslím, že by bylo docela komplikované udržet něco takového v tajnosti po bezmála dvě staletí," informoval Claer Bertilson z Asociace skandinávských zemí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám