Hlavní obsah

Kolář s Postlerovou podvádí v soutěži Duety

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Gabriela Wolfová

Připravovaný pořad České televize Duety, který je postaven na pěveckých dvojicích amatéra s profesionálem, má první skandál. Dvojice Petr Kolář (42) a Simona Postlerová (44) nesplňují pravidla soutěže. Oba se živí zpěvem.

Článek

"Zpěv mě baví od dětství a věnuji se mu. Zpívala jsem v několika projektech, například v hudebním divadle v Karlíně v muzikálu Chicago, kde jsem měla hlavní roli vražedkyně Velmy," řekla překvapivě Novinkám herečka Simona Postlerová.

Pořad Duety je ale postaven na dvojicích, kdy jeden je profesionální zpěvák a druhý amatér. "Vojtěch Bernatský má také svoji kapelu, Ester Janečková taky tuším studovala zpěv," snažila se situaci zachránit Postlerová, která v Duetech tvoří pár se zpěvákem Petrem Kolářem. 

"Zkoušíme tak dvakrát týdně, teď budeme přidávat. Myslím, že nám to docela jde. Jediné, za co mě občas Petr kritizuje, jsou pozdní nástupy v písničkách. Jsem nadšená, že jsem dostala do dvojice Petra. Známe se přes jeho ženu Zuzanku, se kterou jsme kamarádky. Poznaly jsme se před pěti lety v karlínském divadle," dodala Postlerová na křtu Kolářova nového CD a DVD Akusticky z Karlína, které společně s Lenkou Filipovou a Petrou Janů pokřtily.

Reklama

Výběr článků

Načítám