Hlavní obsah

Miss ČR Zuzana Jandová: kšeft za půl milionu. Šlo jí o život

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Miss ČR Zuzana Jandová (21) fotí svůj první kalendář. Po Petře Faltýnové a Lucii Borhyové je další kráskou, kterou si vybrala developerská společnost pro svůj kalendář. A šlo jí během focení doslova o život. Za půl miliónu, které podle informací Novinek inkasovala, to ale určitě stálo.

Článek

Lucie Borhyová nafotila kalendář na řecké Krétě, Petra Faltýnová ve Španělsku. Zuzana představí ve svém kalendáři krásy Prahy „Chtěli jsme jít trošku jinou cestou. Krásek fotících se ve vlnách už bylo víc než dost,“ řekla Novinkám produkční kalendáře Michaela Fotulová.

Novinky byly u toho, když Zuzana fotila na střeše jednoho klubu v Praze. Na focení jsou vyhrazené pouhé dva dny. „Fotíme od sedmi ráno do deseti večer. Už jsem strašně unavená. Včera v tom strašném vedru jsem navíc fotila v kožichu na kraji střechy, kde nebylo zábradlí. Bylo mi z toho vedla tak mdlo, že jsem se bála, že omdlím a spadnu dolů,“ řekla Blesku Jandová.

Podle informací Novinek inkasovala za focení úřadující Miss ČR 500 tisíc korun. „Honorář je královský. Jsem velice spokojená. Víc nepovím,“ řekla Novinkám Zuzana Jandová, která už na nafocení kalendáře dostala od jiného klienta nabídku loni. Honorář tehdy měl činit 50 tisíc korun a tak Jandová nabídku nepřijala.

Původně měly stát před fotoaparátem Martina Tisa společně dvě krásky – Zuzana Jandová a Kateřina Sokolová. Obě ale chtěly svůj sólo kalendář a tak si produkce musela vybrat. Jednomyslně se shodla na stále ještě úřadující Miss ČR Zuzaně Jandové.

Reklama

Související témata:

Související články

Zuzana Jandová chce dobýt svět

Královna krásy a žádaná modelka Zuzana Jandová (21) má důvod k bilancování. Před rokem zvítězila v soutěži krásy na pomyslný trůn a nebýt toho, že se volba...

Miss Zuzana Jandová: Platit za sebe nenechám

Miss Zuzana Jandová (21), získala za titul v soutěži krásy prémii jeden milión korun. Peníze nejenže prý neutratila, ale údajně je úspěšně rozmnožuje. Pracovní...

Výběr článků

Načítám