Hlavní obsah

Miss Zuzana Jandová: Platit za sebe nenechám

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Miss Zuzana Jandová (21), získala za titul v soutěži krásy prémii jeden milión korun. Peníze nejenže prý neutratila, ale údajně je úspěšně rozmnožuje. Pracovní nabídky se jí zatím stále jen hrnou.

Článek

"Najala jsem si finančního poradce a peníze jsem investovala. S výnosem jsem spokojená, víc vám ale opravdu neřeknu," svěřila se Jandová.

Žádaná modelka o sobě tvrdí, že si peněz dovede vážit a zbytečně je nerozhazuje. A za co nejvíce půvabná misska utrácí? "Za dárky pro své přátele. Víte, mám obrovskou radost, když někoho mohu obdarovat, a ten někdo má pak velkou radost. Těší mě to daleko více, než když si něco koupím pro sebe," řekla Jandová.

"Mám čtyřletou sestřičku, která je momentálně ve věku, kdy chce být princeznou, takže nedávno jsem jí koupila nějaké ozdůbky, korálky a takové věci. Byla nesmírně šťastná a mě to moc potěšilo," upřesnila Jandová.

Cizí za sebe platit nenechá

I pozvánky do společnosti se jí teď jen hrnou. Pokud ale nejde o pracovní záležitosti, je prý Zuzana neoblomná.

"Nabídky od nejrůznějších mužů na skleničku i různé dárečky se snažím ignorovat a téměř zásadně je nepřijímám. Rozhodně za sebe nenechám neznámé lidi platit, to není v žádném případě moje parketa," ujistila Zuzana Jandová.

Reklama

Související témata:

Související články

Zuzana Jandová chce dobýt svět

Královna krásy a žádaná modelka Zuzana Jandová (21) má důvod k bilancování. Před rokem zvítězila v soutěži krásy na pomyslný trůn a nebýt toho, že se volba...

Výběr článků

Načítám