Hlavní obsah

Sedmatřicetiletý Malajec si vzal 106letou ženu v drogovém opojení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Terengganu

Když se 106 let stará Wook Kundorová v roce 2006 vdávala, brala si o devětašedesát let mladšího Che Mata Nora Musu. A zprávy o jejich manželství tehdy plnily světová média. V tu dobu čtyřiatřicetiletý Malajec totiž tvrdil, že si stařenku bere z čisté lásky. Jenže policie ho teď zatkla kvůli držení a užívání heroinu, na němž je prý závislý řadu let.

Foto: Profimedia.cz

Drogová závislost vysvětluje, proč si muž vzal ženu, které je přes sto let. Ilustrační foto

Článek

Právě silná drogová závislost vysvětluje odhodlání vzít si mnohem starší ženu za manželku. Policie odvezla Kundorové manžela do hlavního města Malajsie, kde se bude v sanatoriu pro těžce drogově závislé léčit.

Nejstarší Malajka ale tvrdí, že se její muž léčil v minulosti a vedle ní už jen abstinoval. Její manželství prý bylo bezproblémové a šťastné.

„Dovolím mu, aby se znova léčil, takže se může zbavit své závislosti na drogách a vrátit sem za mnou,“ uvedla Kundorová k manželově zatčení.

„Vedli jsme dvouměsíční vyšetřování poté, co jsme dostali udání, abychom se vyhnuli nespravedlivému zatčení,“ uvedla policejní mluvčí z Terengganu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám