Hlavní obsah

Nic než pravda: matka před kamerami "sestřelila" vlastní dceru

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Poslední díl druhé série reality show Nic než pravda přivedl do vysílání dvě ženy, se kterými se život nikterak nemazlil. Poté, co dokončila soutěž zrakově postižená Jana Vítová, usedla do horkého křesla Jana Cvrčková (38), která v několika otázkách bez nadsázky potopila svou dceru.

Článek

Jako úplně poslední soutěžící druhé série soutěže Nic než pravda usedla proti Petru Šiškovi Jana Cvrčková (38 let) z Jaroměře. Je rozvedená, má osmnáctiletou dceru Kateřinu a desetiletého syna Tomáše. Její dcera ji doprovodila coby patronka do studia, kdyby ale byla tušila, jaké otázky a zejména odpovědi ve studiu padnou, možná by raději zůstala doma.

Jana působila na první pohled klidně, ale bylo na ní znát, že sebedůvěra je ta tam. Svou roli v jejím přístupu k životu rozhodně sehrálo její neradostné dětství. Otec byl alkoholik, který nešel pro ránu daleko. Jeho agresi neunikla dokonce ani jeho vnučka, což u Jany vyvolalo obdobně agresivní reakci.

Janin vztah k dnes již dospělé dceři není úplně jednoduchý. Přesto však některé odpovědi, které ve studiu zazněly, musely její ratolest řádně zamrzet.

Jak srazit dceři sebevědomí

Když nadešla otázka: "Myslíte si, že je váš syn chytřejší než vaše dcera?" se Jana nerozpakovala a vystřelila své bleskové ano. To se její dcera ještě jen rozpačitě usmívala a pokyvovala, že vlastně i souhlasí.

Pravý úder přišel ale o několik minut později, když Jana odpověděla kladně na otázku, zda už si někdy říkala, že by mohla být její dcera pohlednější. Kdyby byla v tu chvíli někde ve studiu díra, Kateřina by tam jistě urychleně zabořila hlavu jako pštros.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám