Hlavní obsah

Britští turisté se v Řecku převlékli za jeptišky, policie je zadržela

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malia

Skupina 17 Britů ve věku od 18 do 65 let byla v pondělí pohnána v Řecku před soud za to, že se oblékla do hábitů katolických řádových sester. Uskupení podivných jeptišek se nezdálo tamějším policistům, kteří je neprodleně zatkli. O několik hodin později je propustili s tím, že je čeká zkrácené soudní přelíčení za veřejné pohoršování.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Britové převlečení za jeptišky skončili v Řecku před soudemVideo: Reuters

 
Článek

Na konci soudního řízení byli Britové prohlášeni za nevinné, jelikož u soudu nebyla ani jedna osoba, kterou by jejich chování osobně pohoršilo a urazilo. Přestože řecká policie uvedla, že britští turisté byli pod silným vlivem alkoholu a byli zatčeni o víkendu za to, že ukazovali své intimní partie dalším turistům.

Pobřežní resort Malia je doslova prošpikovaný nejrůznějšími bárky, nočními kluby a je populární destinací mladých britských turistů. Právě turisté z Velké Británie jsou pro řeckou policii největším trápením. Na dno skleničky totiž většina z nich nemá nikdy daleko a pak už chybí jen drobný krok k antisociálními chování, kterého se Angličané v Řecku často dopouští.

Místní obyvatelé protestují proti časté opilosti a špatnému chování turistů, ale zatím jím to není nic platné. Tamější úřady sice slibují zavedení různých opatření, zejména chtějí domluvit cestovním kancelářím, aby region nepropagovali pro jeho divoké večírky a party.

Reklama

Výběr článků

Načítám