Hlavní obsah

Pamela ze seriálu Dallas chtěla zastřelit služku za dlouhé venčení psa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Kalifornskému soudu se dostala na stůl žaloba, v níž je obžalovanou bývalá herečka Victoria Principalová. Představitelka Pamely Barnesové ze seriálu Dallas prý měla doslova zešílet a v hysterickém záchvatu ohrožovat svou služku střelnou zbraní. To vše prý jen proto, že dotyčná venčila jejího psa Rustyho příliš dlouho.

Foto: Profimedia.cz

Victoria Principalová

Článek

Zda byla bývalá herečka ve chvíli útoku psychicky vyšinutá, není jasné. Žalobu k Vrchnímu soudu v Los Angeles podala Maribel Banegasová. Podle spisů se měla jednoho dne vrátit z venčení a Principalová už na ni čekala. Začala na ni řvát a vyhodila ji okamžitě kvůli tomu, že byla venku se psem příliš dlouho, a pak na ni začala údajně mířit ruční zbraní.

Devětapadesátiletá herečka údajně Banegasové vyhrožovala několik minut, že ji zastřelí, a měla žádat jinou služku, aby odstoupila kousek a neschytala taky kulku. Banegasová se prý zavřela nakonec v jednom z pokojů a zavolala policii.

Podle žaloby do příjezdu pořádkových sil stála Principalová se zbraní za dveřmi a vyhrožovala služce zastřelením. Podle žaloby žádá Banegasová odškodné za nedovolené věznění a emocionální šok a náhradu neproplacené výplaty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám