Hlavní obsah

Natáčení filmu s Nicolasem Cagem si vyžádalo dva zraněné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Během natáčení automobilové honičky nového filmu s Nicolasem Cagem na newyorském náměstí Times Square narazilo auto s kaskadérem do průčelí restaurace a lehce zranilo dva chodce. Nehoda se udála v pondělí krátce před první hodinou ranní místního času. S odvoláním na policii a producenty snímku "The Sorcerer's Apprentice" o tom informovala agentura Reuters.

Foto: Profimedia.cz

Nicolas Cage (uprostřed v klobouku) při natáčení nového filmu "The Sorcerer's Apprentice"

Článek

Nehoda se stala, když se jedno z kaskadérských aut značky Ferrari během honičky vymklo kontrole. Následně vyjelo ze silnice, srazilo sloup veřejného osvětlení a stojan s novinami a nakonec narazilo do průčelí restaurace. Jednadvacetiletou ženu srazilo auto k zemi, druhého zraněného, třiadvacetiletého muže, zasáhl padající sloup. V obou případech šlo o lehká zranění. Řidič havarovaného vozu zraněn nebyl.

Doprava na Times Square byla kvůli natáčení nového filmu s Nicolasem Cagem "The Sorcerer's Apprentice" uzavřena, všechna zúčastněná auta patřila kaskadérům.

Reklama

Výběr článků

Načítám