Hlavní obsah

Nic než pravda: Vadilo vám, že si dcera přivedla černocha? Ne. A byl konec

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Reality show Nic než pravda tentokrát neurazila, ale ani nenadchla. Soutěž dokončovala příjemná samotářka Martina Zímová, která promluvila o mnoha vztazích v životě jejím a její rodiny. Druhým soutěžícím pak byl Vítězslav Nováček, který svou účast v soutěži pojal jako vendetu proti svým rodičům, které do studia pozval asi proto, aby jim ze života udělal na několik desítek minut peklo.

Článek

Martina Zímová v pořadu mimo jiné velmi otevřeně přiznala, že i po letech samoty – žije sama 10 let – existuje muž, který by tento její současný stav mohl změnit. Tím mužem není nikdo jiný než její první láska. Přestože je dělí již desítky let, platí v tomto případě, že stará láska nerezaví.

Diváci však dostali několik příležitostí k úsměvu, když se začalo probírat neúspěšné manželství její dcery Šárky, která seděla ve studiu. Šárčin bývalý manžel je černoch jménem Mammadi a pochází z Guineje. Z lásky jako trám zbyly jen trosky, a přestože se Šárka snažila tvářit hrdinně, příliš vyrovnaně nepůsobila.

Chlapče zlatý...

Martina publikum několikrát pobavila, mimo jiné, když nazvala moderátora Petra Šišku "chlapcem zlatým“ a když se při otázce, zda si pamatuje jména všech svých sexuálních partnerů, zeptala jestli se to myslí opravdu až do dneška, a krátce poté s úsměvem odpověděla, že ne.

Bohužel její cesta soutěží skončila poměrně nečekaně. Poté, co vyhrála 100 tisíc korun a dostala se i přes otázku, zda by jí vadilo, kdyby Mammadi začal koketovat s její mladší dcerou (po dlouhém uvažování řekla, že ne a detektor jí dal za pravdu), na první otázce za 200 tisíc korun vypadla. Vaz jí zlomila otázka: "Vadilo vám, když dcera přišla domů s tím, že se za černocha provdá?" Bleskově odpověděla, že ne a stejně tak rychle i v soutěži skončila.

Vše pro peníze

Druhým soutěžícím byl Vítězslav Nováček (23) z Havířova. Do studia ho doprovodili rodiče a kdyby tušili, co přesně se bude ve studiu dít, snad by ani nepřišli. Velmi rychle se totiž začaly odkrývat rodinné neshody a nešlo se ubránit dojmu, že se přímo před televizními kamerami vyřizovaly účty mezi synem a rodiči. Vítězslav byl zřejmě slabý na to, aby si to s nimi vyřešil v klidu, a cítil potřebu je ponížit veřejně.

Důležitou roli v podivném rodinném vztahu hraje evidentně i Vítězslavova žena, kterou soutěžící zřejmě velmi miluje a na kterou i hodně žárlí. Právě ona se s jeho rodiči odmítá usmířit a Vítězslav s tím není schopný nic udělat. Jakoby to však nestačilo, pustil se do svých rodičů jako do hadrových panáků. Po jeho strohých a nepříjemných útocích vůči nim mu výhru 100 tisíc korun mohl přát asi jen málokdo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám