Hlavní obsah

Britské řidičce dopadl na auto strom vážící 30 tun

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plymouth

Mel Horsellová (77) měla obrovské štěstí. Jen málokdo může říci, že mu na auto spadl třicetitunový strom a nic se mu nestalo. Většinou to už může konstatovat jen někdo z jeho příbuzných, podobné nehody totiž končí šťastně pouze zřídka.

Foto: Profimedia.cz

Seniorce dopadl na auto vzrostlý dub. Ilustrační foto

Článek

Seniorka Mel Horsellová utrpěla pouze drobná zranění poté, co na její stříbrný Vauxhall Astra dopadl v Plymouthu během vichřice 12 metrů vysoký dub. Strom naštěstí zdemoloval zejména stranu spolujezdce a Horsellová z nehody vyvázla živá. Zázračně přežili i její dva psi, kteří seděli na zadních sedadlech.

"Udeřilo to jako blesk z čistého nebe, nic nenapovídalo tomu, že by se to mělo stát. Vzala jsem své dva psy na projížďku a z ničeho nic se prostě auto zastavilo a všude bylo hrozně skla. Věděla jsem, že je něco v okně, ale netušila jsem co. Zůstala jsem sedět jako opařená a nevěděla, co se děje. Bylo to děsivé," řekla Horsellová.

"Po chvíli jsem v okně spolujezdce spatřila obrovskou větev. Mojí hlavní starostí bylo v daný moment to, zda jsou psi v pořádku. Já mám jen nějaké škrábance a moji labradoři Ollie a Lenny utrpěli jen menší šok. Měla jsem obrovské štěstí, byl to zázrak. Kdybych měla tehdy spolujezdce, tak by už dnes nebyl mezi živými," dodala penzistka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám