Hlavní obsah

Petr Lesák: Děsí mě bydlet s cizími lidmi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátor Petr Lesák (36) se stal jedním z poradců v soutěži Jak se staví dům. Radit soutěžícím ho prý velmi baví, někdy dokonce až tak, že by si s nimi vyměnil i místo. Jediné, co by mu vadilo, je bydlení s cizími lidmi ve stavební buňce. To by prý asi neskousl.

Článek

"Jak bych do jiné soutěže nešel, tak do tohohle jo," tvrdil moderátor soutěže 5 proti 5. "Je to strašná švanda. Dostanete milión až milión a půl a můžete si dostavět dům podle svého vkusu. Co víc si přát," přemýšlel rodák z Kladna.

Přestože žádný dům zatím nepostavil, ze stavebních prací by prý strach neměl. Mnohem hůře by se vyrovnával s tím, že by musel několik dní až týdnů bydlet v jedné stavební buňce s cizími lidmi.

"Nerad bydlím s neznámými lidmi, takže s tím bych měl trochu problém. I když tady si myslím, že se sešla výborná parta. Ty dvojice jsou abnormálně přátelské a skvěle vybrané. V pohodě se sblížily, takže by mě bydlení s nimi ani moc neděsilo," řekl Lesák, který žije už několik let v malém bytě 1+1. Zatím mu to prý vyhovuje, ale do budoucna přemýšlí, že by si nějaký baráček pořídil.

Oblíbenou místnost nemá

"Čím více stárnu, tím více po nějakém menším domečku toužím, ale zatím se musím spokojit s malým bytem. Možná bych pak mohl ten jeden dostavěný dům od soutěžících koupit," vtipkuje moderátor, který vzhledem k dispozici svého bytu nemá Petr žádnou oblíbenou místnost a rovnoměrně tráví čas v pokoji a v kuchyni.

"Jelikož obývám jen dvě místnosti, mám to s trávením času tak půl na půl. V té denní místnosti jsem přes den a v té noční přes noc," vysvětluje Lesák.

Reklama

Výběr článků

Načítám