Hlavní obsah

Uma Thurmanová chystá tajnou svatbu na Bahamách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Herečka Uma Thurmanová odletěla se svým snoubencem Arpadem Bussonem na Bahamy. Údajně se tam tento víkend budou brát. Aby tak ale mohli učinit, musejí na ostrově pobývat alespoň osmačtyřicet hodin, pak jim tamní úřady teprve vydají potřebné dokumenty. Příslušný úřad sice žádost o manželství ze strany hollywoodské herečky nepotvrdil, zároveň ho ale nechtěl ani vyvrátit.

Článek

Uma a Arpad si vybrali luxusní letovisko na ostrově Eleuthera. Zásnuby oznámili přitom loni v červnu s tím, že datum svatby budou tajit do poslední chvíle, protože nestojí u obřadu o zájem médií.

Obrovský zásnubní prstýnek s diamantem

Osmatřicetiletá hvězda filmu Kill Bill dostala od svého závratně bohatého snoubence prsten s osmikarátovým diamantem. Ten pak okázale vystavovala v Anglii na večírku Eltona Johna.

Jedna ze svědkyň tehdy prohlásila: „Všechny dámy jen valily oči, protože ten prsten byl opravdu masivní! Byl tak obrovský, že ho nedokázala ani protáhnout rukávem u svého kabátu.“

Jedna ze svědkyň tehdy prohlásila: „Všechny dámy jen valily oči, protože ten prsten byl opravdu masivní! Byl tak obrovský, že ho nedokázala ani protáhnout rukávem u svého kabátu.“

Uma vstoupí do manželství potřetí. Předtím řekla ano Garymu Oldmanovi a Ethanu Hawkovi, s nímž má desetiletou Mayu a sedmiletého Levona. Arpad Busson má jedenáctiletého Arpada Flynna a šestiletého Aurelia Cye z předchozího vztahu s Elle Macphersonovou.

Reklama

Související články

Uma Thurmanová se zasnoubila

Herečka Uma Thurmanová se zasnoubila se švýcarským milionářem. Ačkoli spolu randí teprve pár týdnů, hollywoodská hvězda řekla na nabídku k sňatku ano. Hlavní...

Výběr článků

Načítám