Hlavní obsah

Jackson zažaloval aukční síň ohledně svého draženého majetku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

V plánu pětidenní dražby osobních věcí Michaela Jacksona, která by měla začít 22. dubna v losangeleském hotelu Beverly Hilton, se začínají objevovat trhliny. Původně bylo oznámeno, že bývalý král popu dodá dva tisíce předmětů, jež jsou spojeny s jeho kariérou. Ovšem nyní se Jackson s aukční síní Julien's pře o stažení některých věcí z dražby.

Foto: Reuters

Bývalý král popu Michael Jackson již stihl zažalovat aukční síň, jež by měla dražit jeho osobní věci.

Článek

Mezi Jacksonovými draženými věcmi měly být kultovní bílá rukavice, robotická hlava, ponožky s flitry, jeho portrét v obleku alžbětinského krále a dalších dva tisíce předmětů. Podle serveru FemaleFirst toho Jackson prodává tolik, že katalog má šest dílů. Americký televizní kanál The Auction Network by měl dražbu přenášet v přímém přenosu.

Ke koupi měly být i artefakty opuštěného ranče Neverland - od vjezdových vrat až po osiřelé pouťové atrakce. Některé předměty budou zahrnuty do výstavy, která poputuje do Dublinu a Londýna.

Jackson se s aukční síní Julien's dostal do soudního sporu ohledně některých věcí, které do dražby dát něchtěl, a přesto se objevily na seznamu dražených předmětů. Proto 4. března podal na Julien's žalobu.

Majitel aukční síně Darren Julien se v britské televizní show GMTV snažil nedorozumění vysvětlit s tím, že s Jacksonem a jeho manažerem dražbu osm měsíců připravovali a snad se brzy dopracují k smírčímu výsledku, aby aukce mohla v termínu proběhnout.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám