Hlavní obsah

Ilona Csáková: S nevěrou se nikdy nesmířím

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ilona Csáková (38) přiznala, že nevěru v partnerském svazku netoleruje a nikdy se s ní nesmíří. A pokud cítí zradu, pustí se do boje klidně i s partnerem nebo s vlastní rodinou.

Článek

"Myšlenkově ani s odstupem deseti let se s nevěrou nesžiji. Párkrát za život mě to potkalo a vím, jaký je nevěra obrovský klíč k rozpadajícímu se vztahu. Nic se nedá lepit a sliby, že podruhé už to partner neudělá, na mě dojem nedělají. Když jsem byla nevěrná, bylo mi jasné, že ten vztah je stejně už v asanačním pásmu," svěřila se Ilona Csáková.

Zpěvačka přiznává, že se jí muži stále dvoří. Oslovují ji, dávají vizitky, zvou na večeři a posílají dopisy.

"Vím, jak chci svůj život prožít. Teď mám harmonický vztah, jsem zamilovaná a je irelevantní jakákoli nabídka, ať je jakkoliv sympatická a ohromující. Netvrdím, že si s nikým nejdu sednout na večeři, ale to ještě neznamená nevěru. Pokud slyším nějaké návrhy, pak dávám ruce pryč. Nejsem typ ženské, které vodí chlapy za nos. Co se týká mého soukromí, mám jasno. A večírkům a různým dalším akcím se dost snažím vyhýbat, i když mám přeplněnou schránku pozvánkami," prozradila Csáková.

Na partnera Csáková žárlí, ale ne chorobně. Rozhodně se nenaštve, když se mu líbí nějaká herečka v televizi. Také ona se ohlédne za charismatickým mužem. "Snad to beru jako výzvu a je motivující, když se dozvím, jaký typ ženské se partnerovi líbí. Tatínek byl hodně žárlivý, což bylo dost špatné," vzpomínala chebská rodačka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám