Hlavní obsah

Po ulicích Prahy chodí anděl pomáhající lidem

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

TV Prima rozjíždí nový seriál Božská mrcha a rozhodla se na něj upozornit netypickým způsobem, do pražských ulic vyslala anděla, který pomáhá lidem. Seriál vypráví o šéfinspektorce mordparty v Oklahoma City Grace Hanadarkové (Holly Hunterová), která nemá ani trochu urovnaný život. Pracovní, ani osobní. Vše se změní až v den, kdy se potká se svým andělem.

Článek

Božská mrcha - božská vzhledem, mrcha chováním - seriál, který zaujal ve světě milióny lidí, se sune na české obrazovky. Hlavní hrdinka žije život tím nejrychlejším způsobem, viděla a zažila ty nejhorší tragédie nejen v profesi, ale i v soukromí. Je skutečně špičková kriminalistka. Jenže dost pije a má poměr se ženatým kolegou. Poměrně často lže, především své rodině a o svém chování.

Ve skutečnosti je však Grace neobyčejně citlivá a velkorysá osoba a největší slabost má pro svého malého synovce Claye, se kterým také tráví mnoho času. Její pokažený život změní až osudné setkání s andělem Earlem (Leon Rippy).

Přes „andělské vlivy“ seriál nepropaguje náboženství, ale téma víry (nejen náboženské) a její obtížnosti v dnešním světě. A právě proto Prima nasadila do ulic anděla. V pondělí se pohybuje okolo pražského Můstku, Václavského náměstí a Jindřišské ulice. Následně se pak objeví i v Plzni, Brně a Ostravě.

A co od anděla můžete čekat? V aktuálním počasí vás dost možná zvedne ze země, pomůže vám s taškou či třeba zázračně zabrání nehodě. Volba je jen na něm.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám