Hlavní obsah

Smolař na poslední chvíli změnil sázku a přišel o 22 miliónů

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BARNSLEY

Kursové sázení na sportovní utkání je zábava plná adrenalinu, která přináší jak pocity velké radosti, tak i obrovského zklamání. Opravdu smolnou chvilku si pak vybral dvaapadesátiletý sázkař z města Barnsley, který kvůli náhlému rozhodnutí nevyhrál z deseti liber (280 korun) neuvěřitelných 795 tisíc liber (zhruba 22 miliónů korun).

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Sportovní sázky mají mnoho fandů i v České republice. Ilustrační foto

Článek

Nejsmolnější sázkař roku 2008 - tak se nyní přezdívá ve Velké Británii Paulu Greenwoodovi, který přišel smolným způsobem o obrovskou výhru. Greenwood sestavil tiket o 14 událostech a vsadil na něj deset liber. Šlo o sázku typu akumulátor, což znamená, že všechny sázky musejí vyjít a sázkař nesmí udělat žádnou chybu.

Těsně před tím, než sázkař podal tiket, však jednu ze 14 událostí změnil. Sázku na Manchester United kvůli špatnému pocitu vyškrtnul a místo něj vsadil na Arsenal. Manchester si ovšem se svým soupeřem bez potíží poradil, zatímco kanonýři z Arsenalu pouze remizovali.

Sázková kancelář William Hill, u které si Greenwood vsadil, mu za jeho smolný příběh dala aspoň poukaz na sázku v hodnotě tisíce liber (28 tisíc korun). "Doufáme, že tentokrát bude váš tip vítězný," řekl sázkaři zástupce sázkové kanceláře.

Reklama

Výběr článků

Načítám