Hlavní obsah

Úředníci v USA si společně vsadili a vyhráli 207 miliónů dolarů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Patnáct lidí vyhrálo ve středu v ohijském městě Piqua 207 miliónů dolarů v celostátní loterii Mega Millions Lottery. Sázeli dvakrát týdně po dobu pěti let. Los, který vyhrál, koupili v pátek.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Skupinu tvořilo 15 zaměstnanců města. Výhru, která změní jejich životy, si ale nedělí rovným dílem. Jeden z nich sázel dvojnásobek.

Los koupil v samoobsluze Kroger  Layal Davis a ostatní informoval, že vyhráli. Volal i svému tchánovi, který byl též ve skupině sázejících. „Nebudeš mi věřit, ale v loterii vyhrál los koupený v piquetském Krogeru,“ řekl Davis, kterému tchán odpověděl: „Děláš si srandu.“ Pak se dozvěděl, že se stal milionářem.

Davis ale míní dále pracovat na úřadu, protože má svou práci rád. Přesto míní ale udělat něco, co ještě nikdy neudělal - Koupit si úplně nové auto. Cindy Hershbergerová (45 let) chce část peněz dát matce, která už je v důchodu, chce jí koupit dům. Sama uvažuje, že záhy odejde do důchodu. Sice má svou práci ráda, ale cítí, že jsou i jiné věci, jimž by se chtěla v životě věnovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám