Hlavní obsah

Z tiskárny vylezl místo papíru živý had

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW SOUTH WALES

Manželé Matthewsovi z Austrálie se dočkali pořádného překvapení, když chtěli vyzkoušet svou novou tiskárnu. Žádný potištěný papír z ní však nevycházel. Po otevření přístroje málem upadli do mdlob, v jeho útrobách se totiž usídlil metr dlouhý had.

Článek

Denis a Marie Matthewsovi měli s domácí tiskárnou trochu problém. Když nechtěla správně tisknout, Denis ji otevřel. Vzápětí zjistil, že důvodem, proč se listy papíru správně neposunovaly k tisku, byl metrový had, který v tiskárně spokojeně odpočíval.

Denis nejdříve nemohl hada ven z přístroje dostat, nakonec ho však přece jen přiměl k útěku. Plaz sice tiskárnu opustil, ale teď se schovává v malé místnosti, kam Matthewsovi tiskárnu umístili, jako by se mu po bývalém domově stýskalo.

Denis i Marie říkají, že v pokoji s tiskárnou pořád nacházejí předměty shozené z poliček. Nejspíše s tím budou muset něco udělat. Minimálně tehdy, až had dostane chuť na něco k snědku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám