Hlavní obsah

VIDEO: Podívejte se, jak Bosák tříská se svou taneční partnerkou o zem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Fotbalový komentátor Jaromír Bosák má sice výborné jazykové schopnosti a je velmi pohotový, avšak při tanci mu to očividně vůbec nepomáhá. Leckdo říká, že by se jeho taneční vlohy daly přirovnat k výkonům, které dříve ve Stardance předváděl herec Václav Vydra. A je zjevné, že stejně jako on se nechce vzdát ani Jaromír Bosák.

Článek

Série pádů neodradila ani jeho taneční partnerku Evu Krejčířovou. Nakonec to byla ona, kdo řekl: "Silnou stránkou Jaromíra je jednoznačně preciznost. Vadí mu, když mu něco nejde, takže to pak rozebírá a přemýšlí o tom a snaží se na to přijít." A tak je to tedy ona, kdo mu musí prostor k té preciznosti dát.

"My jsme zrušili ten přežitek, že partner vede. To si myslím, že už je v době, kdy jsou feministky tak aktivní, dávno pryč. To bychom měli nějak vyřešit i legislativně. Ona se nadře neskutečně, ale zároveň jsem pro ni nesmírně užitečný partner, protože ji už po mně nic nepřekvapí," vtipkoval Bosák.

"Když už teda po 86 opakováních ten prvek jakž takž zvládnete, tak v tu chvíli na vás číhá jiný a začíná to znova. A jak vylepšujete ten druhý, tak ten první už se zase ztrácí v mlhách," komentoval své snažení oblíbený sportovní komentátor.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám