Hlavní obsah

Z Miss Sympatie Romany Čechovské se stala podnikatelka

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Není to dlouho, co se pohledná tmavovláska z Hodonína Romana Čechovská stala v jubilejním dvacátém ročníku Miss ČR oblíbenkyní národa a vyhrála titul Miss Sympatie. Neuplynul ještě ani rok a už se schovává v ústraní. Věnuje se svému příteli a také podnikání, do kterého se pustila právě se svým partnerem.

Článek

Jak jste se dostala k podnikání?

K tomu jsem se dostala poměrně jednoduše přes přítele, který obchoduje s vínem. Měl nápad otevřít si vinotéku a chtěl, abych se o to kompletně starala, takže to mám teď na starosti a docela mě to i baví.

Myslí si přítel, že svou práci zvládáte a jste schopná?

Já myslím, že je s mou prací spokojený, i když musím říct, že občas se mi nechce, ale to asi každému. A jsem také dost velký bordelář, takže pak musím ve svém volném čase dát věci dohromady a dodělat spoustu práce.

Nemáte v plánu návrat do školních lavic?

Teď jsem se přihlásila na soukromou vysokou školu (ekonomika a management) do Brna, takže jezdím jednou za měsíc na celý víkend do školy. Ale nedá se říci, že bych byla pilný student. Nemám problémy s učením, ale jsem tak trochu lenoch a dostat se k tomu učení mi občas dělá velký problém. Za týden mě čeká první zkouška a ještě jsem se na to ani nepodívala... (smích)

:. Miss Sympatie Romana Čechovská u Grand Canyonu.foto: Novinky/Jakub Kynčl

Jak nahlížíte na situaci kolem Miss ČR?

Je to dost zmatené. Slyšela jsem, že by se měl vrátit pan Zapletal, tak pevně věřím, že další ročník Miss ČR bez potíží a bude a my poznáme novou tvář roku 2009.

Kdybyste teď dostala velmi lukrativní nabídku na modelingovou práci v zahraničí, ale obnášelo by to povinnost být půl roku mimo ČR, vzala byste ji?

S tou nabídkou modelingu v zahraničí je to složitější, protože teď tu mám svou práci a navíc školu, ale na druhou stranu půl roku v životě není tak dlouhá doba. Záleželo by na nabídce, jestli by pro mě byla opravdu lukrativní. A také by mě zajímalo, co by mi na to řekl můj přítel.

Modelingem jste se v zahraničí živila několik let. Neděláte teď pomalu za touto kariérou tlustou čáru?

Mám toho za sebou opravdu dost. Od svých šestnácti jsem cestovala po Asii. Už jsem takovou pomyslnou čáru za modelingem udělala, ale ne definitivní. Musím si uvědomit, že práce modelky mě nebude živit celý život a chci se zaměřit na něco jiného. Ale když přijde jakákoliv nabídka na modeling, tak se tomu nebráním.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám