Hlavní obsah

Fotbalista Cristiano Ronaldo odkopl bývalku smskou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Modelka Nereida Gallardová se nestačila divit, jak snadno se jí dokázal fotbalista Cristiano Ronaldo zbavit. Portugalský fotbalista kopající za tým Manchester United si s tím hlavu příliš nelámal, že je po všem, poslal španělské krásce v jediné větě smskou. Čtyřiadvacetiletá modelka tvrdí, že byl její ex nezralý a příliš závislý na své rodině.

Článek

Randit spolu začal pár v lednu po setkání v klubu Palma, ale už sedm měsíců nato bylo po všem. „Byla jsem naštvaná kvůli způsobu, jakým náš vztah ukončil, což se mi zdá na sto procent jako zbabělost. Je velmi nezralý,“ prohlásila Gallardová.

Za náhlým rozchodem bez vysvětlení vidí Ronaldovu matku Dolores, na níž je portugalský fotbalista závislý jako mimino.

„Byly tu jisté problémy s jeho rodinou, protože trochu na mě žárlila. On se velmi snadno nechá ovládat matkou a ona ho vždycky velmi chránila, což je normální. Ale nikdy mi nezavolala, abychom ty věci vyřešili," litovala modelka.

"Byla jsem věrná po celý náš vztah, ale jím si už jistá nejsem. Našla jsem jednou v jeho mobilu španělsky psané smsky, což mě přinutilo ho podezírat,“ dodala Gallardová.

Reklama

Výběr článků

Načítám