Hlavní obsah

Řádění missek v aquaparku: křik, odřeniny a únava

Novinky, Jakub Kynčl, Novinky (Šarm aš-Šajch)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŠARM AŠ-ŠAJCH

Finalistky Miss ČR 2008 si v úterý vyjely do vodního světa, kde řádily jako smyslů zbavené. Každá z dívek se se strachem z prudkých tobogánů vypořádávala po svém, ale jedno měla většina z nich společné – pořádně si při strmých sešupech zařvaly. Dívky se nebály ani nejdrsnějších atrakcí, a tak není divu, že si hned několik z nich odneslo drobné odřeniny.

Článek

Jednoznačně největší děs v očích měla Zuzana Kantová, která si však všechny atrakce náležitě užívala. "Bylo to super, vážně mě to bavilo,“ řekla pohledná dívka ze Statenic.

Od plic si zařvala i Miss ČR Zuzana Jandová, která krátce poté, co skočila do černé trubky, ve které byla úplná tma, dala průchod decibelům upřímného strachu. Dokonce se čekající britští turisté místního pracovníka raději ptali, zda na ně nečeká v trubce nějaké speciální překvapení.

Při vší zábavě se ale finalistkám nevyhnula menší zranění. Taťána Šedivá si lehce odřela záda a Miss sympatie Romana Čechovská si při nešťastném dopadu po jedné z jízd na tobogánu narazila ruku. "Není to nic vážného, ale vím o tom,“ řekla Novinkám večer po náročném dni Čechovská.

:. Zuzana Jandová před hlavní mešitou v Šarm aš-Šajchu. Foto: APK./2

Je až zázrak, že si celý den dívky dokázaly tak užít, jelikož se pondělní návštěva Hard Rock Cafe Sharm el Sheikh protáhla až do časných ranních hodin, a tak nebylo úplně jednoduché vstát a vypadat na focení alespoň trochu čerstvě. "Hard Rock Cafe nikdy svou atmosférou nezklame a tím, jak se všichni bavili, jsem se o tom jen přesvědčila,“ uvedla Hana Srbová z agentury APK./2, která soutěž Miss ČR pořádá.

Středa se pak nesla ve znamení odpočinku, jelikož se finalistky dočkají poslední noční party – útulný podnik Little Buddha v centru Naama Bay, který vybral pro finalistky zástupce cestovní kanceláře Blue Style, by měl být jedním z nejhezčích zážitků celého pobytu, který se již pozvolna chýlí ke konci.

Reklama

Související témata:

Související články

Missky si mezi beduíny manžela nevybraly

I přes vysoké nabídky mnoha Egypťanů zatím žádná z dívek neslyšela na to, že by se za desítky velbloudů a několik oslů nádavkem, přestěhovala do severoafrické...

Výběr článků

Načítám