Hlavní obsah

Missky si v Egyptě hrají na seriál Pobřežní hlídka

Novinky, Jakub Kynčl, Novinky (Sharm el Sheikh)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SHARM EL SHEIKH

Už od středečního dopoledne si desítka finalistek Miss ČR 2008 vychutnává horké počasí, kterým je obšťastňuje egyptské letovisko Sharm el Sheikh. Teploty se na sluníčku pravidelně šplhají až k padesátistupňovým hodnotám a téměř třicetistupňová voda neposkytuje takové osvěžení, jaké by dívky asi potřebovaly. Vysoké teploty však dívky vybízejí k vodnímu dovádění, na které se návštěvníci hotelu Sunrise Island View velmi rádi dívají.

Článek

Pobyt v Egyptě missky získaly jako jednu z cen za účast ve finále soutěže.

Po více než čtyřech hodinách letu se dívky vrhly do víru letního dovádění. První den si užívaly horkého sluníčka, které hned několik z nich „obšťastnilo“ drobnými spáleninami na místech, která si zapomněly natřít opalovacím krémem.

Středeční večer byl pak ve znamení welcome party, na které dívky ochutnaly místní speciality a poté se také společně s místní břišní tanečnicí vlnily v rytmech arabské muziky. Jednoznačnou hvězdou večera byla finalistka Sabina Horáková, která dokonce místní tanečnici zcela zastínila.

Čtvrtek dívky trávily opět zejména u moře a nabíraly síly na nadcházející program. Taťána Šedivá se Sabinou Horákovou si v bazénu hrály na seriál Pobřežni hlídka, čímž pobavily asi tak padesát okolo stojících dovolenkářů.

Večeře za svitu měsíce

„Nebaví nás celý den jen ležet u vody, a tak jsme se rozhodly si to tu trochu zpříjemnit a pobavit lidi,“ řekla Novinkám Taťána Šedivá, která byla jednou z těch dívek, které se velmi těšily na večerní diskotéku, kam se odjíždělo po romantické večeři za svitu měsíce.

Dívky také čeká několik celodenních výletů. V sobotu pojedou s cestovní kanceláří Blue Style na výlet lodí a budou se potápět, v neděli dívky okusí na vlastní kůži jeep safari.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám